Skip to main content

Barnens app

Klick på prenumeration nedan för att gå vidare!

Starta din prenumeration redan idag eller ge bort en prenumeration i present och få vårt gåvobevis.
Som prenumerant får du inte bara tillång till våra fantastiska produkter. Utan du stöttar även vårt arbete ekonomiskt så att vi kan fortsätta. Vårt mål är 1000 stycken prenumeranter!

Prenumeration - Barnens app

För två år sedan gjorde vi på barnskivor.se en cool grej.

Eftersom vi hade så många sånger, berättelser och danser på cd-skivor och cd-skivorna håller på att försvinna, så samlade vi allt material vi hade och la in det i en alldeles egen app. Barnens egen app! På så vis kunde man ha med sig alla cd-skivor fast på ett och samma ställe.

I början var det bara vårt egna material, men nu… har vi uppdaterat appen och börjar fylla på med riktigt bra material från våra kollegor runt om i landet. Det som kommer att finnas är bl.a Munken och Kulan, Mats & Antita, Opson sporre, Simon & Mari, över 60 olika danser, ljudböcker, sånger och mycket mer!

Vi håller just nu på att utveckla appen, att göra den mycket enklare för barn att använda.

Tanken är att appen ska få vara en plats där barnen kan få lära känna Jesus ännu mer och att kunna lovsjunga honom alla dagar i veckan!

Barnen kan lyssna i bilen, på tåget, på stranden, hemma i soffan eller innan man ska somna på kvällen. Win win för alla helt enkelt!